Karaal Moderatör
Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 07/03/10 Yaş : 31 Nerden : Beykoz/Tokatköy
Tecrübeler Güç: (1/100) Başarı Puanı: (1/100) Seviye: (1/100)
| Konu: İğrenç Espriler Salı Mart 09, 2010 1:52 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hayvanat Bahçesine Gittik, Maymundan Geliyoruz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Temelle Dursun Kazı Yapıyolarmış, Kaz Ölmüş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]FIRINDA PATATES YİYODUK, FIRIN SICAK GELDİ DIŞARI ÇIKTIK[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Celine Dion, Başka Bişey Demiyon[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]• Anne: Jones Yukarda Mı? • Çocuk: İndiana Jones[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Soyunmuş Ördeğe Ne Denir? Cıbıldak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Messi Yarınki Maçta Forma Giyemeyecek, Çıplak Oynucak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ben Hatay'ı seviyorum, Berdan Mardin'i[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]• Ben Yan Odadayım • Nie? Manyak Mısın? Düz Oda Varken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ördeklerin Kafayı Buldugu Yer? BAR-DUCK [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]• Benim Telefon Samsung • Benimki De Trabzong[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Adamın Biri Yarın Ölecem Demiş, Yarmışlar Ölmüş | |
|