Karaal Moderatör
Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 07/03/10 Yaş : 31 Nerden : Beykoz/Tokatköy
Tecrübeler Güç: (1/100) Başarı Puanı: (1/100) Seviye: (1/100)
| Konu: ..:::DolmuŞ yaZıları:::.. Salı Mart 09, 2010 2:00 am | |
| # O gözlerin var ya! Benim olacaksın delikanlıca. # Gidişine kızlar, duruşuna yollar hasta... # Rampaların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım # Önünü görmeden sollama, evine acı haber yollama... # Sollama beni, sollarım seni! Hadi, hayırlı yolculuklar abi... # Kuzu kurdun, yol Ford´un... # Gözlerin güzel ama bakmasını bilmiyorsun. # Aşıksan vur saza... Şoförsen bas gaza! # Sevene can feda, sevmeyene elveda! # Dünya dikenli bir hayat, sevenlerde mi kabahat? # Çilemse çekerim, kaderimse gülerim! # Alırsın Ford, olursun Lord! # İstedim vermediler; sen şoförsün dediler! # Rampanın atmacası! # Gaz, fren, şanzıman; halin duman! # Aşk çekenin, yol gidenin! # Yaklaşma toz olursun, geçme pişman olursun. # Uzaktan seveceğim, haberin olmayacak. # Sollama beni, mahcup ederim seni! # Tek rakibimiz, Türk (orijinalinde "Yeni Oblomovka" idi) Hava Yolları. # Dünya delikanlı olsaydı, yuvarlak olmazdı. # Bir sabah uykusuna doyamadım bir de sana... # Dün gece görmüşler seni, dağıtmışsın şanzımanı freni...
| |
|