FormeLove Moderatör
Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 07/03/10 Yaş : 30 Nerden : İstanbul
Tecrübeler Güç: (25/100) Başarı Puanı: (25/100) Seviye: (25/100)
| Konu: Bu Aşkın Katili Paz Mart 07, 2010 10:55 am | |
| BU AŞKIN KATİLİ Sözlerin bende ki ağırlığını kaybetti Senden kalan son cümle işte bu Kendimi senin sözlerinle yargıladım Savunma hakkı istememiştim senden ama İnfazıma çıkacağını da hiç düşünmemiştim Kararının.
Zamansız isteklerim olmuştu Seni zora sokan ısrarlarım Yolundan çevirdiğim, Suçsuzken özür dilettiğimde olmuştu Ama benim firarlarım senden değil Sanaydı
Yıldızları göremediğim gecelerde Senin gözlerini kutup yıldızı yapardım kendime Sana dönerdim yolumu Nereye gitsem de senden gidemezdim
Sözlerimde öfkenin aşka bulanmış hali saklıydı Sana söylediklerimin pişmanlığıyla yaşamak Nasıl büyük bir azaptı Tırnaklarım ellerimi kanatırdı Gecelerde uykusuzluktu bana kalan Ve sen hep yüzüme vururdun hatalarımı Ben yüzüne çaresizlikle bakarken
Suçluydum; öyle güzeldi ki aşkın Hiç bitmez sanıp savurdum onu rüzgârlara Aşkını, sabrını, sevdanı belki sonsuz sandım Birlikte büyürüz sandım Senin çoktan büyüdüğünü unutmuştum.
Suçluyum en çok; gözyaşlarını gördüğüm gün Seni ağlattığım gün Kendimden utandığım gün Gözyaşlarına dokununca Duysaydın Kalbimdeki çığlığın sesini Benim gibi hep o çığlıkla yaşasaydın Hatanı bilip sussaydın Bir an kendini benim yerine koysaydın Olmadı işte, sen hiç ben olmadın.
Sözlerim sendeki ağırlığını kaybetti Bu o kadar çok şey demek ki Benim için söylenecek çok fazla şey kalmadı Yanıma eskisi gibi sevmediğin sözlerimi alarak Bu sabah bu evden çekip gideceğim Sarı saçlarını kime emanet edeceğim Yüzümde dolaşan ellerinden çok uzakta Teninin kokusunu hep özleyeceğim Bu aşkı mahveden kişi olarak Sana daha fazla gözyaşı bırakmayacağım Bana verdiğin bu saf sevgiye minnettarım Her ihtiyacım olduğunda yanımda olduğun için Ve sevgilim olduğun için Bu sabah çekip gideceğim Ölümden farksız bu ayrılığa Doğan güneşle merhaba diyeceğim Biraz sonra alnından son bir kere öpeceğim Sen sabah mahmurluğunda uyurken Bu aşkın katili kirli elleriyle dokunmayacak artık sana Umarım bir gün affedersin beni
| |
|
Crim-X Admin
Takımı : Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 35 Kayıt tarihi : 06/03/10 Yaş : 34 Nerden : İstanbul / Beykoz
Tecrübeler Güç: (100/100) Başarı Puanı: (100/100) Seviye: (100/100)
| Konu: Geri: Bu Aşkın Katili Paz Mart 07, 2010 2:35 pm | |
| | |
|